Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Travel Mug

6 producten

Bodum Travel Mug

Bodum heeft aan alles gedacht zo hebben ze een ruim aanbod aan thermosbeker in diverse kleuren. Bent u veel onderweg of niet echt een ochtendmens? Dan is de Bodum Travel Mug de ideale thermosbeker voor u. U kunt onderweg genieten van een heerlijke kop koffie, thee of melk. Door de vacuüm sluiting blijft het drinken langer goed en vers. Daarnaast zijn de Bodum thermosbekers anti-lek en kunt u de thermosbekers gemakkelijk vasthouden door de siliconen gekleurde strip. Dat wordt dus ook onderweg optimaal genieten van uw drankje! 

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van u perfecte kopje koffie en thee kunt u online van Bodum bij Cookinglife vinden. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Melkopschuimers
  • Bodum Waterkokers
  • Bodum Dubbelwandige glazen

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of maak klassieke filterkoffie met Bodum Pour Over. Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10.187 reviews