Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Waterkokers

Nieuwste producten:

1 producten:

Bodum Waterkokers

De waterkokers van Bodum hebben een opvallende kleur en stijlvolle vormgeving. Daarnaast heeft Bodum Bistro waterkoker een doorzichtig waterreservoir die aangeeft hoeveel kopjes thee u er nog uit kunt halen. De Bodum waterkokers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en series.

Bodum Waterkoker Energiezuinig

Met de waterkokers van Bodum houdt u rekening met uw energierekening, de waterkokers zijn namelijk erg energiezuinig. De waterkokers hebben twee wanden: een van hittebestendig glas en een van kunststof. Hierdoor zijn de Bodum waterkokers extra stevig en blijft het water langer warm.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Melkopschuimers
  • Bodum Thermosbeker
  • Bodum Dubbelwandige glazen

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of maak klassieke filterkoffie met Bodum Pour Over. Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews