Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bolsius kaarshouders

16 producten

Bolsius kaarshouders

Wilt u op een veiligere manier van uw kaarsen genieten? Dan zijn Bolsius kaarshouders geschikt voor u. Bij Cookinglife heeft u een ruime keuze. Helder glas is zeer geschikt als u de kaars nog wilt zien. Wilt u naast veiligheid ook extra sfeer dan kunt u voor gekleurd glas kiezen of voor Bolsius kaarshouders met een motief. Met Bolsius kaarshouders kunt u kaarsen op een veilige manier branden. Bij Cookinglife vindt u een ruim assortiment.

Bolsius Kaarsonderzetters

Wilt u voorkomen dat er kaarsvet op uw meubilair komt? Dan zijn de Bolsius kaarsonderzetters een goede oplossing. Bij Cookinglife vindt u kaarsen in verschillende materialen, vormen en kleuren. Rond, rechthoekig, beton of keramiek? De keuze is aan u. Wat u ook kiest, de praktische Bolsius kaarsonderzetters zullen gecombineerd met bijvoorbeeld Bolsius geurkaarsen en Bolsius mammoetkaarsen zorgen voor extra sfeer.

Bolsius kaarshouders kopen

Kiest u ervoor om uw Bolsius kaarshouders te kopen bij Cookinglife dan kunt u er gelijk kaarsen bij bestellen. Kiest u voor een Bolsius stompkaars, theelichten of Bolsius geurkaarsen? Door de verschillende afmetingen kunt u voor bijna elke kaars passende Bolsius kaarshouders kopen. Als u kaars en houder samen koopt kunt u binnen enkele werkdagen heerlijk genieten!

Terug naar boven