×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bolsius Kerstboomkaarsjes

2 producten

Bolsius Kerstboomkaarsjes

Haal het kerstgevoel in huis met de Bolsius kerstboomkaarsjes, het geeft uw kerstboom net even wat extra’s. Bij ons zijn de kaarsen in de kleuren wit, ivoor en rood te vinden, dus voor elke kerstboom geschikt! Het aantal branduren bedraagt 2 uur. Bolsius staat bekend kwaliteitskaarsen om de kwaliteit van zijn kaarsen, hetzelfde geldt overduidelijk ook voor de Bolsius kerstboomkaarsjes! Geniet extra van de feestdagen en haal de kerst in huis met de Bolsius kerstboomkaarsjes van Cookinglife!

Bolsius kerstboomkaarsjes kopen

Bij ons kunt u gemakkelijk Bolsius kerstboomkaarsjes kopen. Wij beschikken over een veilige en makkelijke betaalregeling en leveren snel! Met kaarsjes in de boom en cadeautjes onder de boom bent u klaar voor de kerst! Cadeaus als een poffertjespan of een heerlijke chocoladefontein kunt u samen gebruiken en dragen daarom bij het kerstgevoel. Bij Cookinglife kunt u gemakkelijk en online de Bolsius kerstboomkaarsjes kopen.

Bolsius kerstboomkaarsen

De Bolsius kerstboomkaarsen zijn uitstekend voor gezellige en sfeervolle kerstavonden. De kaarsen branden perfect en verspreiden geen walm! Als u voorzichtig bent kunt u Bolsius kerstboomkaarsen ook een plaatsje geven in uw kerstboom. Voor op tafel staan de Bolsius gotische kaarsen prachtig! De authentieke kerstsfeer komt naar boven, want kaarslicht is een stuk sfeervoller dan elektrisch licht. Cookinglife wenst u alvast een hele fijne en sfeervolle kerst toe met de Bolsius kerstboomkaarsen!

Terug naar boven