Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bolsius Relight

12 producten

Bolsius Relight

Bolsius Relight collectie

De Bolsius Relight collectie is gemaakt om gemak en sfeer te combineren. De stijlvolle houders zijn gemaakt van hoogwaardig glas waardoor ze extra stevig zijn. Vul de houders met de speciaal ontwikkelde Bolsius Relight navullingen. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Voor de horeca is deze Relight collectie uitermate geschikt. De hoogwaardige kwaliteit van de kaarsenhouders en de verschillende kleuren navullingen zorgen ervoor dat je op elk moment van kleur of design kan wisselen. 

Bolsius Relight navullingen

De Bolsius Relight navullingen komen in verschillende kleuren en branduren. Voor ieder thema en seizoen is er wel een kleur die past. De Bolsius Relight navullingen hebben 24 branduren, genoeg om meerdere avonden te kunnen branden. Toch liever nog langere branduren? Ga dan voor de Bolsius Relight Plus collectie. Deze bevat dezelfde kleuren, maar branden net iets langer, zo'n 30 uur. 

Bolsius Relight Collectie Aanschaffen

Benieuwd naar de Bolsius Relight collectie? Bekijk hem snel op Cookinglife.nl! Op zoek naar andere kaarsen of kaarsenhouders? Bekijk het ruime assortiment. Benieuwd naar de andere producten van Bolsius? Cookinglife heeft een ruime collectie!

Terug naar boven