Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bolsius Theelichtjes

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bolsius Theelichtjes

U zorgt voor extra sfeer in huis met Bolsius theelichtjes. U kunt ze gemakkelijk plaatsen in een van ons Bolsius kaarshouders voor nog meer sfeer. De Bolsius theelichtjes staan bekend om de topkwaliteit en lange branduren. Een gezellig avondje creëren doet u met de waxinelichtjes. Wij verkopen de theelichtjes in pakken van 30 tot aan 100 stuks. Ook hebben wij Bolsius geurlichten in het assortiment. Zo kunt u aroma’s verspreiden in uw woonkamer. Bestel de Bolsius theelichtjes op Cookinglife en haal sfeer in huis!

Bolsius theelichten 8 uur

U hoeft niet vaak kaarsjes te vervangen wanneer u gebruik maakt van Bolsius theelichten 8 uur. Wij hebben deze in verpakkingen van 30 en 50 stuks. Geeft u een feestje en zoekt u gezelligheid? Dan kunt u deze theelichten gebruiken. Ze branden 8 uur dus lang genoeg voor een feestje! Theelichten zijn bijna niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Voor langdurig plezier bestelt u de Bolsius theelichten 8 uur bij Cookinglife!

Bolsius theelichten 6 uur

Sfeer maken voor een diner kan uitstekend met de Bolsius theelichten 6 uur. Dankzij de lange brandtijd hoeft u deze niet tussendoor te verwisselen. Net zo als de andere zijn deze kaarsjes ook van uitstekende kwaliteit. En ook de theelichten kunt u in de Bolsius Creations plaatsen, waarmee u uw eigen gemaakte geur in huis kan verspreiden. Wilt u gemakkelijk en snel de Bolsius theelichten bestellen? Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Wij leveren snel en bieden gemakkelijke en veilige betaalmogelijkheden. Bestel daarom uw Bolsius theelichten 6 uur bij Cookinglife!