Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bone China bekers

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bone China bekers

Neemt u graag de tijd om van uw koffie of thee te genieten in een stijlvolle setting? Met Bone China bekers creëert u een sfeer van luxe en comfort. In het porselein is witte beenderas verwerkt dat zorgt voor een elegante witglans, meer stevigheid en een licht gewicht. Bij Cookinglife vindt u Bone China bekers van diverse designmerken zoals Maxwell & Williams, Yong en Asa Selection. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online!

Bone China bekers met oor

Bij Cookinglife kunt u Bone China bekers met oor in zeer veel verschillende stijlen bestellen. De luxe theekopjes van Maxwell & Williams hebben een landelijke vormgeving met sierlijke bloemmotieven, waarin elk detail haarscherp is afgebeeld. Met een warme houtkleurige theekist zet u dit stijlvolle servies nog meer kracht bij. Kiest u liever voor strak minimalistische Bone China bekers met oor? Dan spreekt onze Yong collectie u zeker aan! Deze is gemaakt van New Bone China porselein met een warme uitstraling. Een Yong beker uit de Itchy collectie met schoteltje is behalve elegant ook praktisch. Hierop kunt u een bonbon verder van het kopje afleggen, zodat de chocolade pas in uw mond smelt!

Bone China bekers kopen

Cookinglife is dé winkel waar u voordelig online Bone China bekers kunt kopen. Ons Bone China servies is bijzonder stevig. Daardoor kan het vaak worden gebruikt in de vaatwasser, magnetron of zelfs de oven en de vriezer. U vindt hier meer over bij de uitgebreide productinformatie. Een ander voordeel van Bone China bekers kopen is dat het porselein niet chipt, waarmee bedoeld wordt dat er niet snel een hoekje afbreekt. Als u nog vragen heeft, beantwoordt onze klantenservice die graag. Bestel eenvoudig online en u profiteert van een snelle levering!

Speciaal Geselecteerd