Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bone China mokken

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bone China mokken

Thee en koffie smaken nog beter in Bone China mokken van Cookinglife. Aan het porselein is witte beenderas toegevoegd dat bijdraagt aan een bijzondere, elegante witglans. Door dit speciale fabricageproces is het servies steviger, lichter en transparanter. Bone China mokken zijn geschikt voor zowel de magnetron als de vaatwasser. Zo combineert u de luxe van porselein met dagelijks gemak. Bij Cookinglife vindt u een ruim aanbod met diverse designmerken als Maxwell & Williams, Asa Selection en het scherp geprijsde Cosy & Trendy!

Bone China mokken met schotel

Met de chic vormgegeven Bone China mokken met schotel nemen uw gasten graag de tijd voor hun thee of koffie. De theekopjes van Maxwell & Williams zijn sierlijk gedecoreerd met weelderige bloemmotieven. Daarmee zorgt u voor een warme, natuurlijke sfeer. In onze webwinkel kunt u ook kiezen voor het stijlvolle, minimalistische Bone China servies van de Yong collectie. Het moderne design van de Bone China mokken met schotel is daarnaast ook praktisch. Op de langwerpige schotel legt u een bonbon op enige afstand van het kopje zodat de chocolade niet smelt!

Fine Bone China mokken

De stralend witte glans geeft Fine Bone China mokken een bijzondere elegantie. Gewoon porselein bestaat uit de basismaterialen kwarts, kaolien en veldspaat. Door de toevoeging van wit beenderas gaan de kwartskristallen nog meer stralen. Een ander voordeel van deze fabricagemethode is dat er minder snel hoekjes van het porselein afbreken, wat in vaktermen chippen wordt genoemd. Fine Bone China mokken hebben dezelfde natuurlijke glans als ivoor!

Bone China mokken kopen

U heeft een ruime keuze uit verschillende stijlen als u Bone China mokken wilt kopen bij Cookinglife. Cosy & Trendy is één van onze designmerken waarin een elegante vormgeving, kwaliteit en een scherpe prijs samenkomen. Onze Asa Selection collectie valt op door de blauwe randen die de sierlijke belijning van het thee- en koffieservies nog sterker uitlichten. Welke stijl ook uw voorkeur heeft, Bone China mokken kopen doet u in onze winkel. Ook andere stijlvolle producten zoals een cafetière vindt u in ons uitgebreide assortiment!

Speciaal Geselecteerd