Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bormioli Rocco Este

Nieuwste producten:

2 producten:

Bormioli Rocco Este

Deze Este collectie van Bormioli Rocco kenmerkt zich door het geometrisch patroon. De sierlijke glazen zijn sterk en extreem helder: prachtig voor op tafel. Gebruik deze glazen voor het schenken van frisdrank, sap of een heerlijke cocktail. Geniet van uw drankje in een glas met opvallend glasbewerking. Na gebruik kunnen deze glazen worden gereinigd in de vaatwasmachine.

Bormioli Glazen

De glazen van Bormioli Rocco zijn prachtig om te zien. Elke collectie kenmerkt zich door het opvallende glasbewerking; kleine kunstwerken. De glazen worden vervaardigd uit extreem helder glas en hebben goede kwaliteit. De Bormioli Este collectie bestaat uit tumblers en longdrinkglazen. De mooie en elgante glazen hebben een lange levensduur en staan prachtig op elke gedekte tafel. 

Bormioli Rocco

Het van oorsprong Italiaanse merk Bormioli Rocco produceert al jaren glazen en plastic producten. Kwaliteit en design staat voorop en Bormioli Rocco produceert dan ook het beste van het beste. Het ruime assortiment bestaat uit waterglazen tot wijnglazen, van weckpotten tot ijscoupes. Voor professioneel- en thuisgebruik!

Zoek je glazen, dinnerware of tafelbenodigdheden? Bekijk dan zeker het aanbod van Bormioli Rocco met hun prachtige Italiaanse ontwerpen. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews