Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bormioli Oriente

5 producten

Bormioli Oriente

De Bormioli Oriente collectie onderscheid zich van andere glaswerken door het unieke patroon. Naast het luxueuze uiterlijk is deze collectie gemaakt van zeer sterk glas. Hierdoor kunnen alle glazen gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser. De gehele collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren met bijpassende glazen, karaffen en beugelflessen. 

Bormioli Oriente Karaf

De karaffen van Bormioli Oriente hebben een fraaie en chique uitstraling. Dit maakt ze zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Vooral de inhoud is erg geweldig. Met 2.5 Liter kunnen er veel tafels in een restaurant worden geserveerd of veel glazen worden gevuld bij een onderonsje. 

Bormioli Oriente Beugelfles 

De Bormioli Oriente Beugelflessen zijn evenals de glazen en de karaffen gemaakt van stevig glas. Hierdoor kunnen ook deze flessen worden gereinigd in de vaatwasser.

De beugelfles heeft een handige capsule dop waardoor de fles luchtdicht wordt afgesloten en lekvrij wordt gemaakt. Dat komt erg van pas wanneer je de fles vult met oliën, kruiden of specerijen. 

Bormioli Oriente Glazen

De stevige glazen komen in het blauw, groen en transparant. Ze kunnen stuk voor stuk worden gereinigd in de vaatwasser zonder dat de kleur vervaagd. De groene en blauwe glazen brengen kleur naar je tafel terwijl de transparante glazen er erg charmant uit zien in het licht. 

Terug naar boven