Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bormioli Rocco karaf

Nieuwste producten:

22 producten:

Bormioli Rocco karaf

Je profiteert van typisch Italiaans vakmanschap met die Bormioli Rocco karaf. De Italiaanse glasspecialist Bormioli Rocco houdt zich al sinds 1825 bezig met het maken van glazen servies. De verschillende maten en uiteenlopende kleuren bieden voor ieder wat wils. Zo heb je karaffen van 0.5 en 1 liter in verschillende kleuren. Er is één ding dat zeker is; een Bormioli Rocco karaf zet je altijd met plezier op tafel.

Bormioli Rocco Ypsilon karaf

Veel gedekte tafels kunnen wel wat meer kleur gebruiken. De Bormioli Rocco Ypsilon karaf is hier een perfecte oplossing voor. Er is keuze genoeg voor iedereen, zo zijn er karaffen met een handige kurken dop of heb je liever een simplistisch design? Verder zijn er veel felle kleuren waar je uit kunt kiezen. Het kan allemaal bij Cookinglife! Bovendien past deze karaf erg goed bij de andere Bormioli Rocco Ypsilon producten. Omdat de Bormioli Rocco Ypsilon karaf is gemaakt van hoogwaardig glas resulteert dat in een lange levensduur.

Bormioli Rocco Misura karaf

De kracht van eenvoud, dat is wat de Bormioli Rocco Misura karaf typeert. Dit elegante design past in elke woning. Deze breed inzetbare karaf is daarnaast ook nog eens gemaakt van ‘Star Glass’. Dit glas is een samenstelling van meerdere soorten materialen. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het een sterk glas is zonder dat het enige afbreuk doet aan de helderheid. Kortom; de Bormioli Rocco Misura karaf is een toevoeging voor elke tafel! Ook voor andere schitterende producten van het merk Bormioli Rocco ben je altijd bij Cookinglife aan het juiste adres! Je vindt een ruim aanbod van soortgelijke producten op onze website. Neem eens kijkje in ons aanbod van kannen, karaffen en flessen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews