×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bormioli Rocco whisky set

6 producten

Bormioli Rocco whisky set

Whisky liefhebbers opgelet, deze Bormioli Rocco Whisky set is onmisbaar in jouw kast! De Italiaanse producent Bormioli Rocco houdt zich al sinds 1825 bezig met glaswerk en heeft kwaliteit en design hoog in het vaandel staan. Deze waarden komen dan ook zeker terug in de verschillende sets. Buiten dat het een elegante touch geeft aan jouw woonkamer is deze ook een bijzonder origineel cadeau! De verschillende sets bieden voor ieder wat wils en zijn voor iedere whisky drinker onmisbaar. Het oog wil natuurlijk ook wat, en dat zit zeker goed met de Bormioli Rocco whisky set.

Bormioli Rocco Dedalo whisky set

Ben je een fervent whisky liefhebber? Dan is de Bormioli Rocco Dedalo whisky set zeker wat voor jou. De set is uniek in haar vormgeving. Het fraaie design doet denken aan gebarsten ijs. De stijlvolle Bormioli Rocco glazen gaan goed samen met de hoge kwaliteit die we gewend zijn van deze Italiaanse producent maakt de set een must-have voor elke whisky liefhebber. De Bormioli Rocco Dedalo whisky set staat gelijk aan kwaliteit door zijn geharde en daarmee schokbestendige glas.

Bormioli Rocco Cassiopea whisky set

Elegantie en luxe, dat is hoe je de Bormioli Rocco Cassiopea whisky set het beste kunt omschrijven. Zie je het al voor je, met een goed glas whisky voor de openhaard na een lange dag? Bovendien zal het verfijnde en metrische design van deze set zeker opvallen in je woonkamer of barkast. De perfecte mix tussen functionaliteit en elegantie bieden jou de whisky ervaring zoals deze bedoeld is. Is deze set toch niet wat je zoekt? Bekijk dan ons gehele aanbod aan whisky sets of neem eens een kijkje in het gehele assortiment van Bormioli Rocco!

Terug naar boven