×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Borrelplank

39 producten

Borrelplank

Een gezellige borrelavond op de planning staan? Een stijlvolle borrel kan ook heel goed thuis! Lekkere hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken, maar de manier waarop je het serveert bijna net zo belangrijk. Laat je borreltafel er restaurantwaardig uitzien door het te serveren op een echte borrelplank. Wat dacht je van een mooie houten borrelplank van Cosy & Trendy? Naast verschillende houten borrelplanken, kun je ook kiezen voor een ander materiaalsoort zoals leisteen.

Houten Borrelplank

Hout is een natuurproduct, dat zie je meteen terug in een houten borrelplank. Of je de plank nu vult met plakjes kaas en worst of met luxe hapjes: de houten borrelplank maakt de borreltafel stijlvol. Een groot gezelschap? De houten borrelplank is in verschillende formaten verkrijgbaar, met of zonder handvat. 

Onderhoud Houten Borrelplank

Gebruik je je houten serveerplank regelmatig? Door veelvoudig gebruik kan een houten plank droog aanvoelen of dof worden. Om een houten serveerplank mooi te houden, raden we aan de plank regelmatig in te smeren met onderhoudsolie. Druppel wat neutrale olie op een doek en wrijf de plank goed in. Herhaal dit proces tot de plank geen olie meer opneemt: de plank is nu voldoende gevoed. Zo haal je de mooie diepwarme kleur van het hout weer terug! Wil je meer informatie? Klik dan hier: houten snijplank onderhouden

Belangrijk is dat je een houten serveerplank niet in de vaatwasser doet. Je kunt de houten serveerplank het beste reinigen met een natte doek. 

Borrelplank Kopen

Een borrelplank kopen? Deze plank is onmisbaar als je je hapjes graag in stijl serveert. Naast een borrelplank, kun je natuurlijk ook een serveerplank of snijplank gebruiken om je hapjes op te leggen. Op zoek naar meer houten producten? Bij het merk Jay Hill vind je dit mooie natuurproduct veel terug in de producten.

Terug naar boven