Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Winkelwagen

0 van de 0 artikelen worden getoond

Subtotaal

Verzending:

Totaal

0,00

Gratis

0,00

Gratis verzending voor bestellingen boven de 49,-

Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Broodbakvorm

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Broodbakvorm

Als u uw lekkernijen in een speciale vorm wilt hebben, zit u zeker goed bij Cookinglife! Voor ieder gerecht hebben wij de juiste hulpmiddelen op voorraad. Neem nou een speciale broodbakvorm, beschikbaar in vele verschillende formaten. Bovendien bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor een nieuwe maatbeker en een nauwkeurige keukenweegschaal. Zo maakt u snel en eenvoudig het perfecte deeg voor in uw broodbakvorm! Onze modellen zijn gemaakt van hoge kwaliteit keramiek en gaan nog jarenlang mee.

Stokbroodvorm

Gaat u graag op de Franse tour? En nee, dan bedoelen we niet de Wielerronde maar een bezoekje aan de keuken vaan onze mede-Europeanen! Hiervoor is namelijk een speciale stokbroodvorm in het leven geroepen. Deze kunt u bij Cookinglife bestellen van grote merken zoals Patisse en Emile Henry. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Als klap op de vuurpijl vindt u bij ons tevens de handige serveerschaal Bread & Dip van Tomorrow's Kitchen, waarmee u uw versgebakken brood sfeervol presenteert! Maar dan moet u natuurlijk wel eerst uw brood in uw nieuwe stokbroodvorm van Cookinglife gebakken hebben.

Hoe maak je optimaal gebruik van je broodbakvorm?

Vind jij het ook zo gezellig om met het hele gezin te ontbijten? Daar smaakt een zelfgebakken brood natuurlijk wel goed bij! Door deze tips te volgen weet je zeker dat jij optimaal gebruik maakt van jouw broodbakvorm.

  1. Verwarm je oven voor op 180 °C.
  2. Spoel het broodbakvorm goed af met een beetje lauw warm water.
  3. Waneer de bakvorm goed is afgespoeld is het tijd om hem in te branden! Hiermee creër je een beschermende laag, waardoor je jouw zelfgebakken brood er ook een stuk eenvoudiger uithaalt. Om de bakvorm in te branden vet je hem eerst goed in met een beetje pure lijnzaadolie of zonnebloemolie.
  4. Hierna kan je de broodbakvorm 20 minuten in de voorverwarmde oven zetten.
  5. Haal de vorm weer uit de oven. Zijn er nog overtollige olieresten blijven zitten? Deze kan je gemakkelijk verwijderen met een beetje keukenpapier.

Hierna is jouw broodbakvorm klaar om te gebruiken! Maar ook nadat je een lekker brood hebt gebakken is het belangrijk om de bakvorm goed schoon te maken. Doe dit op de volgende manier:

  1. Maak de broodbakvorm goed schoon met een beetje lauw warm water.
  2. Daarna plaats je de vorm terug in de nog warme oven, zodat hij optimaal kan opdrogen.
  3. Blijven er nog hardnekkige vlekken achter in de broodbakvorm? Los dan een druppeltje afwasmiddel op in wat lauw warm water en maak de bakvorm hierin schoon. Let op! Hierna is het wel van belang om het inbrandproces opnieuw uit te voeren.