Cakevorm

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Cakevorm

Overheerlijke cakes bakt u met een handige cakevorm van Cookinglife. Wij hebben een breed assortiment producten van verschillende topmerken. Zo biedt Patisse een siliconen vorm die de warmte erg goed geleid. Voor een verrassend effect kunt u ook de cakevorm met golvende rand kiezen. U vindt bij ons vormen in verschillende maten en materialen zodat u altijd een geschikte cakevorm vindt! 

Cakevorm 20 cm

Cookinglife biedt verschillende formaten cakevormen aan. Wilt u een kleinere cake bakken? Dan is de cakevorm van 20 cm erg geschikt. U vindt bij ons kleine vormen van onder andere Patisse en Cosy & Trendy. Ook als u cakes wilt bakken voor een groter gezelschap zit u goed bij Cookinglife. Wij hebben naast de cakevorm van 20 cm ook vormen van meer dan 30 cm in ons assortiment. Kies de juiste grootte en verras uw bezoek met een heerlijke cake!

Le Creuset cakevorm

Voor de bakliefhebber is er de Le Creuset cakevorm. Deze is gemaakt van hoogwaardig staal met een anti-aanbaklaag aan zowel de binnen- als buitenkant. Dit zorgt ervoor dat de vorm erg glad is en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de siliconen handvatten pakt u de cakevorm zonder problemen uit de oven en serveert u snel een lekkere zelfgemaakte cake. Bakt u graag een lange en smalle cake? De Le Creuset cakevorm is in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kunt u zelf kiezen of u een kleine, smalle of juist brede cake wilt maken!

Siliconen cakevorm

Het wordt steeds populairder om voor een siliconen cakevorm te kiezen. En dat is niet zo gek als we kijken naar de hoge kwaliteiten van dit materiaal. Zo kan het temperaturen aan van 40 graden onder tot 230 graden boven Celsius. Ook is een siliconen cakevorm ontzettend goed bestand tegen aanbakken, zelfs zonder van tevoren in te vetten! Ook voor de tulbandvorm is dit materiaal erg populair, zeker aangezien een tulband zo'n onregelmatige vorm heeft. Bekijk onze uitgebreide collectie en bedenk vast welke heerlijke cakes er straks allemaal uit uw oven zullen komen.

Cakevorm kopen

Lekker thuis genieten van een kopje koffie of thee met een zelfgebakken plakje cake? Dan kunt u bij Cookinglife een geschikte cakevorm kopen. Wij hebben een ruime keuze aan scherp geprijsde cakevormen van topkwaliteit merken. Om uw cake langer vers te houden kunt u de cakestolp in ons assortiment Bakbenodigdheden bekijken. U vindt bij ons alles om de perfecte lekkernij te maken!