Populaire producten

Campingaz

Voor de échte buitenmensen vindt u bij Cookinglife het merk Campingaz. Dit merk heeft al meer dan 65 jaar ervaring met camping- en buitenproducten zoals barbecues en kooktoestellen. Deze ervaring vindt u terug in alle producten die het bedrijf op de markt brengt. De Campingaz barbecues en kooktoestellen zijn grotendeels voorzien van een Piëzo ontsteking waardoor de toestellen veilig en eenvoudig aan te steken zijn. Daarnaast is er aan alle gemakken gedacht en zijn de producten van Campingaz enorm gebruiksvriendelijk. Écht barbecuën begint hier! 

Campingaz Party Grill

Een échte uitblinker in het assortiment van Campingaz is de Party Grill. Deze is er in diverse uitvoeringen en werkt op gas. De grill is multifunctioneel inzetbaar en door zijn compacte formaat overal mee naar toe te nemen. Een echte gangmaker op ieder feestje dus. De Party Grill 400 en 600 zijn voorzien van een bakplaat, plancha, rooster, pannenhouder en grillplaat. Dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. De Campingaz Party Grill 400 heeft zelfs een deksel die als wok kan worden gebruikt!

Campingaz BBQ 

Het Franse merk Campingaz is veelal bekend geworden door haar barbecues. Een echte barbecuemaster kan dan ook niet zonder Campingaz BBQ. Voor de beginnende chefkoks vindt u in ons assortiment de 2 Series Classic en voor de gevorderden de 3 en 4 Series. Deze barbecues hebben 2, 3 of 4 branders die allemaal afzonderlijk bedienbaar zijn. Maar Campingaz heeft ook aan kampeerliefhebbers gedacht. Met de Party Grill en Camp Bistro bent u op de camping van alle gemakken voorzien. Campingaz heeft een BBQ voor iedereen!

Campingaz Accessoires

Het leuke aan de barbecues van Campingaz, is dat er legio accessoires zijn. Zo blijft barbecuën altijd leuk en zorgt dit merk voor eindeloze inspiratie. Neem bijvoorbeeld het Culinary Modular systeem, een rooster met een uitneembare cirkel. In deze cirkel passen diverse accessoires zoals een paella pan, pizzasteen, wok en gevogeltehouder. Met de Campingaz accessoires serveert u moeiteloos de meest gevarieerde maaltijden aan uw vrienden of familie!