Champagneglazen

Als u iets te vieren heeft, helpt Cookinglife u graag de feestvreugde vergroten met de mooiste champagneglazen! Als u knallend het nieuwe jaar wilt inluiden doet u dat immers met glazen van de hoogste kwaliteit, die wel tegen een stootje kunnen. U heeft in onze webwinkel keuze uit champagneglazen van zeer gerenommeerde merken. Kies voor het klassieke glas van Chef & Sommelier Cabernet, een trendy champagneglas uit het Nude Timeless assortiment of een futuristisch model van de LSA Moya serie. Kies het glas dat bij u past in de webwinkel van Cookinglife!

Filter op:

Champagneglazen

Champagneglazen kristal

Als u met iets meer stijl Oud & Nieuw wilt vieren, dan drinkt u uit de champagneglazen kristal van Bormioli. Dit zijn prachtige tulpvormige glazen die van echt kristal zijn vervaardigd. Met kennis en vakmanschap die bijna tweehonderd jaar teruggaan mag u van deze glazen dan ook het  beste van het beste verwachten in design en kwaliteit. De fabriek is sinds de oprichting gevestigd in Italië maar vindt haar markt in meer dan honderd landen in Europa, Amerika, Azië en verder. De champagneglazen kristal van Bormioli hebben een volume van 14cl en zijn per zes stuks verkrijgbaar in onze webshop.

Champagneglazen kopen

Wilt u een selectie uit onze mooie champagneglazen kopen? Aarzel dan niet, maak uw keuze en bestel de glazen snel en eenvoudig online. De champagneglazen uit ons assortiment zijn per stuk of in een set verkrijgbaar. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, sturen wij met de grootste zorg uw bestelling naar u op, zodat de champagneglazen u in perfecte staat bereiken. Hoge kwaliteit champagneglazen kopen? Daarvoor gaat u naar Cookinglife!