Champignonborstel

Een handig hulpje in uw keuken is toch wel de champignonborstel. Met behulp van een champignonborstel behoudt u de smaak van de champignon en verwijdert u het vuil zonder dat u de champignon hoeft nat te maken. Het schoonmaken van uw champignons is nog nooit zo gemakkelijk geweest met een champignonborstel van Cookinglife.nl! 

Filter op:

Champignonborstel

Champignonborstel

Misschien heeft u twijfels over het gebruik van een champignonborstel. Maar met het gebruik hiervan hoeft u de champignons niet nat te maken en reinigt u de champignons op een eenvoudige manier. Een champignonborstel is bedoeld om champignons of andere paddenstoelen mee schoon te borstelen. Met een champignonborstel kunt u op gemakkelijke wijze zand en grond van de champignon vegen.

Champignons schoonmaken

Men wast vaak de champignons af met water om deze schoon te maken. Dit is echter niet de juiste manier om uw champignons te reinigen. Bij het wassen in water neemt de champignon veel water op en verliest daardoor nogal wat smaak. Daarom kunt u beter uw champignons schoonmaken met behulp van een champignonborstel. Na het gebruik van de champignonborstel spoelt u deze af met water en is het van belang om deze goed te laten drogen.

Chef N Champignonborstel

Een tip voor een handig keukenhulpje met een leuk uiterlijk is toch wel de Chef N Champignonborstel uit ons assortiment. Deze champignonborstel heeft het design van een champignon en is daarom een echte eyecatcher. Daarnaast is het een zeer handige keukenhulp en ideaal te gebruiken voor het schoonmaken van uw champignons. De champignonborstel is gemaakt van kunststof en heeft een doorsnede van 7 cm. 

Champignonborstel kopen?

Reinig uw champignons op de juiste wijze en schaf daarom een champignonborstel aan. Wij bieden diverse modellen champignonborstels aan van de merken Westmark, Chef N en Patisse. Een champignonborstel koopt u eenvoudig en snel bij Cookinglife.nl. Bij ons profiteert u van scherpe online prijzen en betaalt u dus nooit teveel.