Chef Sommelier Sensation

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Chef Sommelier Sensation

Serveert u uw gasten graag een goed glas wijn bij de maaltijd of de borrel? Met wijnglazen uit onze Chef Sommelier Sensation collectie zorgt u ervoor dat de wijn optimaal geproefd kan worden. Voor elke wijnsoort, van een mooie Cabernet tot een bruisende champane, heeft Chef Sommelier Sensation een glas die qua vorm en grootte past bij de geschonken drank. Het glas van deze bijzondere collectie is gemaakt van Kwarx®, een hoogwaardig, sterk materiaal dat zijn glans zelfs bij tweeduizend wasbeurten niet verliest. Schenkt u wijn of champagne in een Chef Sommelier Sensation glas, dan presenteert u een glas dat de kleurschakeringen van de wijn prachtig uit laat komen. Voor een beetje variatie in uw champagneglazen kunt u ook nog de ranke glazen van de Chef Sommelier Cabernet en Chef Sommelier Grand Cepage bekijken.

Chef Sommelier Sensation Exalt

Ook de Chef Sommelier Sensation Exalt collectie, een iets zwaardere variant van de Sensation-lijn is gemaakt van dit duurzame Kwarx®-glas. Beide collecties zijn geschikt voor horecagebruik, maar ook voor thuis is dit een mooie glascollectie. Zeker als u een wijnkenner bent, zal deze professionele Chef Sommelier Sensation Exalt collectie u aanspreken. Deze glazen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor wijn en champagne. De champagneglazen zijn 16 en 19 cl groot en de wijnglazen varieren van 20 tot 41 cl.
Zowel de Chef Sommelier Sensation collectie als de Exalt-lijn vindt u bij Cookinglife. U kunt deze eenvoudig bestellen, eventueel ook in grote aantallen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. U kunt uw bestelling laten verzenden maar ook komen ophalen bij onze vestiging in Groningen.