Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Chef & Sommelier Wijnglazen

Nieuwste producten:

31 producten:

Chef & Sommelier Wijnglazen

Drinkt u graag een wijntje tijdens de feestdagen?Laat deze dan goed tot zijn recht komen in de Chef & Sommelier wijnglazen van Cookinglife. In onze ruime collectie vindt u vele soorten glazen van dit gerenommeerde merk. Deze zijn vervaardigd van Kwarx®, een materiaal dat zorgt voor een extra hoge helderheid, transparantie en sterkte van het glas. De kwaliteit van de Chef & Sommelier wijnglazen is dus ongekend hoog! Voor elke aankleding bevinden zich in ons grote assortiment geschikte Chef & Sommelier wijnglazen, die de sfeer van de feestdagen aanzienlijkverhogen. Kijk rustig door ons aanbod!

Chef & Sommelier wijnglas

Meteen Chef & Sommelier wijnglas van Cookinglife wordt het genotvan een goede wijn alleen maar groter. In onze webwinkel vindt u wijnglazen in vele verschillende vormen en groottes. Zo bevat de Primary serie glazen een inhoud variërend van 27cL tot 44cl. Het grootste Chef & Sommelier wijnglas van de Millesime heeft een capaciteit van 47cl en omvat tevens een prachtig champagneglas met een volume van 19cl. Ideaal om knallend het nieuwe jaar mee in te gaan of als u iets anders te vieren heeft!

Chef & Sommelier wijnglazen online

Zodra u een keuze heeft gemaakt kunt u snel een eenvoudig onze Chef &Sommelier wijnglazen online bestellen. Wij zorgen dan voor een snelle levering. Naast wijnglazen vindt u in onsChef & Sommelier assortiment ook glazen voor experimentele mixdranken, verfrissende cocktails en stevige borrels. Wat u ook maar graag drinkt tijdens de feestdagen, in onze webwinkel vindt u altijd een geschikt glas. Geniet van de ruime keuze en koop uw Chef & Sommelier wijnglazen online.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews