Citruspers

Filter op:

Citruspers

De lekkerste verse sappen maakt u met een citruspers. Met een citruspers van Cookinglife kunt u makkelijk citrusvruchten zoals sinaasappel, grapefruit en limoen uitpersen. Zo kunt u elke ochtend starten met een gezond glas vers sap! U bespaart veel geld als u zelf uw sapjes uit perst in plaats van deze kant-en-klaar te kopen. Daarbij is het ook nog eens lekkerder en gezonder om uw eigen sap te maken. Een praktische citruspers mag daarom niet ontbreken in de keuken.

Citruspers gebruiken

Iedereen kan een handig hulpje als een citruspers gebruiken! Welke pers uw voorkeur heeft is persoonlijk. Daarom heeft Cookinglife een ruim assortiment aan persen. Een fruitpers is een mooie aanvulling om in combinatie met een citruspers te gebruiken. Zo kunt u met bijvoorbeeld aardbeien en sinaasappels een heerlijk zomerse drank maken.

Tip! Spoel de pers direct na gebruik om. Zo voorkomt u dat de pulp gaat aankoeken en is deze eigenlijk direct schoon.

Citruspers hand

Zelfs op vakantie kunt u blijven genieten van een sapje bomvol vitamines met een citruspers hand gedreven.  Cookinglife heeft vele modellen  in het assortiment. Van handzaam klein voor in de backpack tot stijlvol design voor op het aanrecht. Met een handpers kunt u eenvoudig kleine hoeveelheden sap doseren voor in uw kopje thee of cocktail. Ook zijn er handige knijpers die u met gemak kunt gebruiken boven uw pan. Overal is een citruspers handig te gebruiken!

Citruspers elektrisch

U hoeft praktisch niets meer te doen met een citruspers die elektrisch is. U hoeft alleen nog maar het fruit door te snijden en in de pers te doen en de machine doet de rest. Een citruspers op elektrisch is ideaal voor als u een grote hoeveelheid sap nodig heeft! Hendi is een merk dat veel gebruikt wordt in de horeca. Dankzij het ruime aanbod van Cookinglife kunt u thuis net zo professioneel aan de slag als bij uw favoriete lunchroom. Neem snel een kijkje op onze website om te kijken of een elektrische citruspers iets voor u is!

Citruspers kopen

U hoeft niet verder te zoeken als u een citruspers wilt kopen. Handmatig of elektrisch, Cookinglife heeft een ruim assortiment met voor iedere stijl en portemonnee een geschikt model. Een citruspers kopen bij Cookinglife heeft naast de ruime keuze als voordeel dat uw pakketje snel geleverd wordt. Dat is helemaal handig voor als u nu al voelt dat uw weerstand laag is. Dan kunt u in een mum van tijd goed voor uzelf zorgen en wat extra vitamines uitpersen!