Cocktail accessoires

Filter op:

Cocktail accessoires

Bent u een echte liefhebber van cocktails? Maak deze dan nu helemaal zelf met de cocktail accessoires van Cookinglife! IJsmolens, barsets en citroenknijpers, we hebben het allemaal voor u. Zo heeft u de volledige controle over de ingrediënten en de hoeveelheden die u aan uw cocktail wilt toevoegen. Met grote merken als Cosy & Trendy, Westmark en Piazza haalt u bovendien de hoogste kwaliteit in huis! Naast cocktail accessoires kunt u tevens uw cocktailglazen bij Cookinglife bestellen.

Cocktail accessoires kopen

Voordelig en snel hoogstaande cocktail accessoires kopen doet u bij Cookinglife! Een cocktailzeef, stamper of ijsblokjeshouder heeft u voor een zeer lage prijs al in huis. Lang hoeft u op uw accessoires bovendien niet te wachten; als u uw bestelling online plaatst heeft u deze zeer snel in huis. Uw bestelling, eenmaal geplaatst en verwerkt, wordt namelijk zeer snel bezorgd, zodat u snel de lekkerste cocktails op tafel kunt zetten. Tip: gebruik longdrinkglazen om uw cocktails te serveren! Deze kunt u samen met uw cocktail accessoires kopen bij Cookinglife.

Cocktail accessoires set

Het is voordeliger om de verschillende benodigdheden voor het maken van cocktails in één keer te bestellen. Daarom vindt u bij ons onder andere van topmerk een roestvrijstalen deluxe 6-delige barset met onder andere een ijsemmer, wijnkoeler en cocktailshaker. Deze is eenvoudig schoon te maken maar kan niet in de afwasmachine worden gereinigd. De set biedt de perfecte basis voor het maken van de lekkerste cocktails. Bovendien staat zo’n cocktail accessoires set ook nog eens heel mooi in uw keuken of op uw dressoir!