Westmark Zeef Picante ø 20 cm
Om mengsels en uw grondstoffen te scheiden kunt u een zeef gebruiken. Op deze pagina vindt u verscheidene zeef instrumenten van verschillende materialen om te gebruiken bij het zeven van uw ingrediënten. Merken van onder andere Paderno, Cosy & Trendy en Westmark worden hier aangeboden. Afhankelijk van het soort product hoort een type zeef.
Plastic zeef
De plastic zeef is erg handig wanneer u vloeibare ingrediënten wilt zeven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat metaal zich mengt met uw product. Tevens is de plastic zeef ook geschikt voor de vaatwasser, dus eenvoudig schoon te maken.
Thee zeef
Ben je op zoek naar een thee zeef? Dan ben je bij Cookinglife aan het juiste adres. Wij bieden diverse theezeven. Zo heb je keuze tussen een zeef van RVS of juist van kunststof. Naast theezeven bieden we ook grote en fijne zeven. Voor ieder moment bieden wij het passende product. De thee zeef is uitermate gemakkelijk te gebruiken. Je plaatst de thee in de zeef en legt de zeef in je kopje thee. Je laat de thee intrekken en haalt de zeef er vervolgens weer uit. Bewaar je favoriete thee in een theedoos.
Bol zeef
Een bol zeef is erg gemakkelijk te gebruiken en beschikt over een flink oppervlak. Een bolzeef kunt u gebruiken wanneer u de zeef over een kom of pan wilt plaatsen. Hierbij kunt u gebruik maken van de hand- en tegengreep, waarmee u de zeef op de mengkom laat rusten.
Zeef kopen?
Een roestvrij stalen zeef, kunststof of metalen zeef vindt u in onze webshop. Zo zijn er verschillende zeven te vinden. Een zeef koopt u eenvoudig in onze kookwebwinkel. Bij elk product wordt de levertijd aangegeven zodat u precies weet wanneer u het product in huis kunt verwachten. Heeft u vragen over een bepaald artikel? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Tip: Wanneer u uw eigen brood bakt, kunt u niet zonder een goede zeef. Door het zeven van bloem en meel verwijdert u niet alleen klontjes, maar wanneer u het bloem zeeft zal uw deeg ook luchtiger worden. Door het zeven wordt het bloem opgeschud en komt er lucht in, waardoor uw deeg een luchtige structuur krijgt.