Coravin Wijnsysteem Model Two Elite - Zilver

349,00

288,43 excl. btw

2 - 3 werkdagen

Daarom Cookinglife.nl
Gratis verzending v.a. €49,-
3000+ reviews
Meer dan 100.000 klanten
30 dagen retourrecht
B2B & HORECA Meer dan 10 stuks? Ontvang scherpe offerte

Productomschrijving Coravin Wijnsysteem Model Two Elite - Zilver

  • Wijn schenken zonder de wijnfles te ontkurken
  • Comfortabele grip
  • Wordt standaard geleverd met twee argon capsules

Coravin wijnsysteem Model Two Elite zilver

Heeft u moeite met het ontkurken van een wijnfles? Dan is het Coravin wijnsysteem Model Two Elite in de kleur zilver perfect voor u! Deze innovatieve wijntap heeft als grootste voordeel dat u de wijnfles niet hoeft te ontkurken, waardoor het niet meer nodig is om de fles in één avond leeg te maken. Het klinkt misschien raar om wijn uit een wijnfles te halen zonder dat u de fles daadwerkelijk ontkurkt, maar dit wijnsysteem werkt op een speciale manier. Deze wijntap werkt namelijk met een combinatie van edel argon gas en een holle naald. Om het wijnsysteem te gebruiken, klemt u als aller eerst de wijntap om de wijnfles heen. Dit zorgt ervoor dat de holle naald op de kurk komt te staan. Hierna drukt u het wijnsysteem naar beneden, zodat de naald door de kurk heen gaat. Nu hoeft u slechts op de knop te drukken om het argon gas aan de fles toe te voegen, waardoor u gemakkelijk wijn kunt schenken. Dankzij dit argon gas zal er druk ontstaan in de wijnfles zodat de wijn uit de fles komt. Daarnaast heeft het argon gas nog een andere belangrijke functie. Dankzij dit gas komt er geen zuurstof meer bij uw wijn, waardoor er geen oxidatie zal gaan plaatsvinden! Als u klaar bent met het schenken van uw wijn, kunt u de naald eenvoudig terugtrekken en zal de kurk zichzelf sluiten. Beleef het gemak van het Coravin wijnsysteem Model Two Elite in de kleur zilver en bestel snel in onze webshop!

Coravin wijnsysteem Model Two Elite

Er zijn enkele verschillen tussen de Coravin wijnsysteem Model Two Elite en zijn voorganger de Coravin Model One. Het belangrijkste verschil is dat dit model verkrijgbaar is in negen kleuren, waardoor er voor iedereen een perfecte wijntap te vinden is. Daarnaast beschikt dit model over een verbetering ten opzichte van het voorgaande model. In dit wijnsysteem zit een dunnere naald, waarmee u de wijn uit de wijnfles erg snel tapt tapt. Namelijk 20% sneller dan de originele naald! Daarnaast is deze wijntap voorzien van een speciaal ontwikkelde 'Properfit Clamp' die u kunt indrukken. Hierdoor heeft u een stevigere grip op de wijnfles. Daarnaast is deze wijntap gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kunststof. Hierdoor is het Coravin wijnsysteem Model Two Elite een stuk milieuvriendelijker en kan het tegen een stootje!

Dit model wordt inclusief geleverd met de volgende accessoires:

  • Coravin dunne naald
  • Twee argon capsules
  • Schoonmaakset voor de naald

Coravin wijnsysteem reinigen

Om een langere levensduur te kunnen garanderen is het noodzakelijk om uw Coravin wijnsysteem regelmatig te reinigen. Het reinigen van de wijntap gaat dan ook gemakkelijk en snel! Wanneer u gebruik heeft gemaakt van het wijnsysteem, kunt u de naald reinigen met warm kraanwater. Daarnaast kunt u de wijntap ook schoonmaken door middel van een vochte doek. Na het reinigen van de wijntap moet u alleen nog op de knop drukken om het overtollig water uit de holle naald te blazen. Het Coravin wijnsysteem reinigen is gemakkelijk!

Belangrijk: Leg de Coravin wijntap nooit in zijn geheel in het water. Dit kan ervoor zorgen dat het wijnsysteem stuk gaat. Als u alleen de naald wilt reinigen, mag u nooit op de trekker drukken!

Coravin wijnsysteem kopen

Wilt u liever een andere Coravin wijnsysteem kopen? Bekijk dan eens ons aanbod aan Coravin wijnsystemen voor alle schitterende kleuren. Of laat u eens inspireren door ons groot assortiment aan wijnopeners. Ook kunt bij ons ook terecht voor de originele Coravin argon capsules. Daarnaast bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor andere schitterende producten van het Amerikaanse merk Coravin. Een Coravin wijnsysteem kopen doet u daarom natuurlijk bij Cookinglife.

Iemand een tip geven? Deel dit product via WhatsApp

Video over Coravin Wijnsysteem Model Two Elite - Zilver Bekijk de video en raak geïnspireerd

Kenmerken Coravin Wijnsysteem Model Two Elite - Zilver

Merk:
Coravin
Collectie:
Model Two
Kleur:
Zilverkleurig
Artikelnummer:
CL.31699
Materiaal:
RVS
Garantie:
2 Jaar
Gewicht:
0.4 kg
Lengte:
23 cm
Breedte:
8 cm
Hoogte:
10 cm
Vaatwasserbestendig:
Nee
Land herkomst:
Amerika
Vragen en antwoorden Coravin Wijnsysteem Model Two Elite - Zilver

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

Vragen over Coravin Wijnsysteem Model Two Elite - Zilver?

088 145 14 99 Op dit moment geen wachtenden

Reviews over Coravin Wijnsysteem Model Two Elite - Zilver

Review verzonden

Schrijf zelf een review
* verplicht
Coravin
Meer informatie over Coravin

Coravin staat voor revolutionaire en hoogwaardige producten voor wijnliefhebbers. Het merk heeft met de komst van de Coravin wijnsystemen gezorgd voor een ware revolutie binnen de wijnmarkt. Met de producten van Coravin zal een wijnliefhebber anders naar wijn kijken en een hele nieuwe ervaring ontdekken!

Bekijk meer producten
Denk ook aan