Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Belangrijke mededelingen rondom het coronavirus

Ons magazijn en klantenservice team blijven voor je klaar staan.

Niemand ontkomt er meer aan, het coronavirus. De scholen zijn gesloten, iedereen werkt waar mogelijk thuis en met z’n allen vermijden we zoveel mogelijk sociale contacten. Heel Nederland staat op z’n kop, met alle gevolgen van dien. Ook voor ons als Cookinglife is er de afgelopen weken een hoop veranderd. De gezondheid van onze collega’s, hun gezinnen en al onze partners staat momenteel voorop. Daarnaast hebben we een ander belangrijk doel, namelijk het op een zo veilig mogelijke manier draaiende houden van Cookinglife. Samen willen we er voor zorgen dat jij toegang houdt tot al het nodige keuken- en tafelgerei om de komende weken zo goed mogelijk door te komen.

Veelgestelde vragen over het coronavirus

Hoelang is de levertijd?

Door het grote aantal bestellingen kan het voorkomen dat jouw bestelling wat vertraging heeft. Hierdoor is de levertijd van jouw bestelling momenteel langer dan je van Cookinglife gewend bent.

Waarom is mijn pakket nog niet verzonden?

Momenteel hebben we wat meer tijd nodig om jouw bestelling te verwerken. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Zodra het pakket ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail om de zending te volgen.

Kan mijn bestelling vertraging oplopen?

Ja, het kan voorkomen dat jouw bestelling in deze situatie wordt uitgesteld en vertraging oploopt. We doen er alles aan om gedurende deze periode de gebruikelijke service te bieden.

Waarom heeft klantenservice nog niet geantwoord?

Op dit moment kan het beantwoorden van vragen langer duren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen!

Ik wil mijn bestelling terugsturen, hoe werkt het?

Ons retourbeleid van 30 dagen geeft je voldoende tijd om de artikelen op een later tijdstip te retourneren. Wanneer het gaat om een defect product, van onze kant, nemen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening. Zo niet, dan zijn de kosten voor jezelf. 

Zo werkt het:

1. Print het retourformulier, vul het in en voeg deze bij je pakket.

2. Stuur vervolgens het pakket naar:

Cookinglife
Osloweg 103
9723 BK Groningen

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, beginnen we onmiddellijk met het verwerken van de retournering en de terugbetaling.

Kan PostNL blijven bezorgen?

PostNL blijft alle pakketten bezorgen! Wel kan het voorkomen dat pakketten door de grote aantallen vertraging oplopen. We houden je op de hoogte van mogelijke wijzigingen.

Wordt mijn pakket veilig en hygiënisch bezorgd?

Wij hebben aanvullende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen genomen in ons magazijn. Dit doen wij om zowel ons team als onze klanten te beschermen en pakketten veilig te kunnen bezorgen. PostNL levert de bestelling contactloos aan jouw voordeur.

Ons team werkt nauw samen met PostNL om ervoor te zorgen dat onze service soepel blijft verlopen. Daarom is Cookinglife, zoals gewoonlijk, nog steeds beschikbaar!

Cookinglife staat nog steeds voor je klaar

Bij Cookinglife doen wij er alles aan om jullie in deze tijd extra gemak en service te bieden. Dit doen we door online beschikbaar te zijn via onze klantenservice en onze producten zo snel en veilig mogelijk aan huis te laten leveren. Op deze manier zal er zo weinig mogelijk hinder worden ondervonden bij het bestellen en ontvangen van de bestelling. De bezorgers zullen bij het afleveren van de bestelling afstand houden of de bestelling bij je voordeur neerzetten. Op deze manier wordt fysiek contact zoveel mogelijk vermeden.

Samenwerken

De samenwerking en het contact met onze leveranciers en PostNL is belangrijker dan ooit te voren. Meer dan ooit zetten al onze medewerkers en partners zich in om er samen voor te zorgen dat onze service en leveringen in deze uitzonderlijke situatie gewoon door kunnen gaan. 

Het gehele team draagt zijn steentje bij en hoopt dat we met z’n allen de komende periode zo veilig en prettig mogelijk doorkomen. Daarom staat Cookinglife in ieder geval nog steeds voor jou klaar! 

We danken jullie voor je begrip.

Team Cookinglife