Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Cosy & Trendy Pannen

Nieuwste producten:

15 producten:

Cosy & Trendy Pannen

Mosselen, asperges, pasta of pannenkoeken. Cookinglife heeft genoeg Cosy & Trendy pannen in het assortiment om al dit lekkers in te maken. Het bak- en keukengerei van Cosy & Trendy biedt genoeg handige gadgets die hierbij helpen. Losse deksel nodig? Deze zijn ook verkrijgbaar van dit Belgische merk. Net als kleine Cosy & Trendy pannen om gerechten in te serveren. Om jouw etentje compleet te maken hebben wij een ruim aanbod met artikelen voor het tafelen.

Cosy & Trendy pannenkoekenpan

Wie zegt dat pannenkoeken alleen voor kinderen zijn heeft het mis. Met een Cosy & Trendy pannenkoekenpan wordt het echter wel kinderspel om ze lekker te bakken! Door de lage randen is het eenvoudig om de pannenkoeken om te draaien. De spatel komt makkelijk onder het oppervlak. Het is met de Cosy & Trendy pannenkoekenpan zelfs een stuk makkelijker om de pannekoek omhoog te gooien en op die manier om te draaien. Ben je geen fan van pannenkoeken? Genoeg andere pannen om uit te kiezen.

Waar koop je Cosy & Trendy pannen?

Jouw Cosy & Trendy pannen koop je eenvoudig online bij Cookinglife. Wij hebben een ruim aanbod. Daarbij zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten op jouw volgende diner. Plan dat gezellige etentje maar vast in! Benieuwd naar wat Cosy & Trendy nog meer allemaal te bieden heeft? Bekijk ook eens het servies en de bijzondere manieren voor het opbergen van jouw levensmiddelen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews