Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Decor Walther Mikado

Nieuwste producten:

10 producten:

Decor Walther Mikado

De Decor Walther Mikado serie biedt je alles wat je in jouw badkamer wenst! Deze serie behoort door haar purisitische uitstraling en kwalitatieve touch en feel tot de bestsellers van Decor Walther in Nederland. Geïnspireerd door de minimalistische stijl van de moderne Japanse architectuur, levert Mikado producten voor een levensstijl die verlangt naar meer ruimte, functionaliteit en duurzaamheid.

De producten zijn vervaardigd uit messing wat zeer robuust en vormstabiel is. De Mikado collectie wordt bovendien met de hand gesoldeerd, gepolijst, gegalvaniseerd en geassembleerd. De nauwelijks zichtbare afwijkingen die kenmerkend zijn voor individueel vakmanschap vormen het discrete handelsmerk van Decor Walther.

Van de toiletborstel tot de handdoekhouder en de handdoekhaakjes tot de toiletrolhouder, alle Mikado accessoires voor de badkamer zijn zorgvuldig vervaardigd, betrouwbaar en duurzaam in vorm en functie. Ronde vormen en elegante verchroomde oppervlakken kenmerken het aantrekkelijke ontwerp van de serie. Selecteer nu je favoriete items en koop ze goedkoop op Cookinglife!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews