Etagère

Een etagère is een handige maar stijlvolle accessoire om hapjes of gebakjes op te presenteren. Vooral bij verjaardagen of feestjes kunnen etagères goed van pas kopen. In onze webwinkel vindt u 2, 3 of zelfs 4 laags etagères! 

Filter op:

Etagère

Een etagère is ideaal voor een feestje met hapjes, zoals een High Tea, verjaardag of babyshower. Daarnaast staan ze natuurlijk ook gewoon leuk op tafel. De etagères zijn er in verschillende vormen en maten. En ze zijn allemaal van roestvrijstaal, dus gemakkelijk schoon te krijgen en de etagères zijn vaatwasbestendig. Met een etagère kun je lekkere hapjes niet alleen opdienen, maar ook stijlvol presenteren, zo wordt het feestje nog leuker!

Etagère kopen

Wilt u een etagère kopen? Wij beschikken over etagères met 2 of 3 lagen, genoeg plek dus om uw hapjes neer te leggen. Merken als Yong, Excellent Houseware, Top & Trendy en Boska kunt u bij ons vinden. Daarnaast zijn ze te vinden in verschillende soorten materiaal zoals, metaal, glas, porselein en meer. De etagères zijn er in verschillende stijlen – van romantisch tot elegant- en dus ideaal voor in ieder huis! De juiste etagère kopen kan bij Cookinglife!

Etagères online

Etagères online bestellen kan gemakkelijk bij ons. Wij beschikken over verschillende gemakkelijke en veilige betaalmogelijkheden en een snelle levering. Naast de hapjes kunt u ook uw thee mooi serveren. Wij beschikken ook over diverse theeglazen en theepotten in onze webshop. Zo zijn niet alleen uw hapjes feestelijk en in stijl, maar uw drankjes ook! Wacht niet langer en koop uw etagères online bij Cookinglife.nl en maak van elk feestje een stijlvol feestje!