×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Eva Solo Glaswerk

22 producten

Het exclusieve Eva Solo glaswerk

Bekijk de video

Eva Solo Glaswerk

Een toevoeging op tafel krijg je met het Eva Solo glaswerk. Het glaswerk is prachtig vormgegeven en liggen perfect in de hand. Daardoor wordt elk drankje nog lekkerder. In ons assortiment glazen voor verschillende soorten drankjes. Zo hebben wij wijnglazen of bierglazen voor borrels, maar ook hebben wij Eva Solo waterglazen voor het dagelijks gebruik. Het Eva Solo glaswerk heeft allemaal een tijdloze uitstraling en de waterglazen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De waterglazen zijn geschikt voor zowel warme als koude drankje. Om de wijn beter van smaakt te maken kun je de Eva Solo flesschenker gebruiken. Het decanteert de wijn wanneer je het inschenkt en breekt de waterbarrière rond de aroma’s en zorgt ervoor dat ze zich beter kunnen vermengen met de wijn. Bestel de uniek vormgegeven Eva Solo glazen bij Cookinglife!

Eva Solo Wijnglazen

De wijn proef je nog beter in je mond met de Eva Solo wijnglazen. De mondgeblazen wijnglazen versterken de geur. De glazen lopen schuin af, waardoor het drinkgemak optimaal is. In ons assortiment hebben wij wijnglazen die speciaal ontworpen zijn voor rode wijn, maar ook glazen die speciaal ontworpen zijn voor witte wijn. Om de wijn nog beter op smaak te brengen kun je de Eva Solo karaffen gebruiken, de trechter in de karaf zorgt ervoor dat de wijn langs de binnenkant van de wanden van de karaf loopt. Dit zorgt ervoor dat de wijn belucht wordt, waardoor de wijn nog beter op smaak komt. Bestel je Eva Solo wijnglazen bij Cookinglife en u heeft ze snel in huis!

Eva Solo Karaffen

Door de grote opening van de Eva Solo karaffen is er ruimte genoeg om ijsblokjes of citroenschijfjes toe te voegen. Dit maakt de karaffen ideaal voor gebruik tijdens een warme zomerdag! De ijsblokjes kunt u ook bewaren in de Eva Solo IJsblokjes Schaal. En drinken kunt u doen uit een van de prachtige Eva Solo glazen. Er is veel tijd in het uiterlijk van de glazen gestoken, daardoor hebben ze een stijlvol design. En ook niet belangrijk, ze drinken ook nog eens fijn. De karaffen zijn perfect voor het serveren tijdens diners of vergaderingen. Handig voor onderweg is de Eva Solo drinkfles! Geniet van elk drankje met de Eva Solo karaffen van Cookinglife!

Terug naar boven