Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Fernus & Friends

Nieuwste producten:

7 producten:

Bekijk de video

Fernus & Friends

Fernus & Friends maakt producten die inspireren De producten zijn ontworpen in Nederland en worden in eigen beheer geproduceerd. De ontwerpen die zij maken moeten voldoen aan een paar eenvoudige criteria: de producten moeten origineel zijn, gemaakt van hoogwaardige materialen en duurzaam geproduceerd om een leven lang mee te kunnen gaan. 

Fernus & Friends pizza ovens

De pizza ovens van Fernus & Friends zijn nieuw en innoverend. Met hun techniek proberen ze zo dicht mogelijk bij de smaak van echte steenovens te komen. De pizza ovens van Fernus en Friends zijn gecreëerd om op het gasfornuis gebruikt te kunnen worden. Dankzij de schuine bodem circuleert de hete lucht van de gaspit in het oventje en door de ronde vormen wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Binnen 10 minuten kan de temperatuur oplopen tot zo'n 350° graden Celsius. De ideale temperatuur om pizza's en andere deeggerechten in te bakken. 

Fernus & Friends pizza oven recepten

Naast pizza's in allerlei vormen en smaken, kun je ook andere deeggerechten creëren in de Fernus & Friends oven. Denk hierbij aan naanbrood en flamkuchen. Er is altijd wel een recept dat bij jou past. Nog wat tips van Fernus & Friends: pizza's maken vereist oefening en zal niet direct goed gaan, zorg ervoor dat je Fernus goed opgewarmd is voordat je je pizza erin gaat bakken en maak je pizza niet groter dan de bijgeleverde pizzaschep. Op deze manier zullen jouw pizza's hoe dan ook smaken.

Fernus & Friends accessoires

Behalve pizza ovens produceren Fernus & Friends nog meer producten. Alle producten zijn robuust en gecreëerd om je hele leven lang mee te kunnen gaan. De producten hebben allemaal iets gemeen: vuur is het hoofdthema. Variërend van een vuurtafel tot een houtopslag rek, alles producten zijn gecreëerd om te inspireren en ervaringen te bieden. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews