Flessenopener

Filter op:

Flessenopener

Een handig hulpmiddel bij het openen van uw flessen is een flessenopener. Cookinglife heeft verschillende modellen en in diverse kleuren, daardoor is er altijd een opener die past bij uw smaak. Kijk bijvoorbeeld eens naar merken zoals Moha, of WMF. Met sommige van onze flessenopeners kunt u ook bierflessen openmaken, die gebruik maken van kroondoppen. Bestel uw flessenopener bij Cookinglife. We zorgen voor een snelle levering!

Flessenopener hulpmiddel

Zowel voor het openen als stevig sluiten van een fles kunt u de flessenopener als hulpmiddel gebruiken. Door een fles te sluiten met de opener zorgt u ervoor dat er zo weinig mogelijk lucht ontsnapt uit de fles. Op deze manier blijft uw frisdrank, water en andere drank op smaak. De flesopener werkt als volgt: klem het model vast op de dop van de fles en draai aan de handgreep. Binnen enkele seconden heeft u de fles open of stevig dicht. U kunt bij ons veilig en snel bestellen!

Flessenopener RVS

Met de kracht van een flessenopener van RVS krijgt u elke fles open. Dit roestbestendige materiaal kan zo in de vaatwasser. Cookinglife verkoopt naast een flessenopener van RVS meer interessante keukenhulpjes, zoals cupcake vormpjes. Ook vindt u bij ons hippe longdrinkglazen waar u de inhoud van uw net geopende fles in kan schenken. Het assortiment van Cookinglife is ontzettend groot dus bekijk vandaag nog onze webshop!

Flessenopener kopen

U kunt eenvoudig online een flessenopener kopen bij Cookinglife. Sommige van deze flessenopeners hebben een dubbele functie zoals het openen van flessen met een kroonkurk. Verder hebben een aantal blikopeners en flesopeners ook nog een puntje op de voorkant. Hiermee kunt u gemakkelijk het lipje van blikken omhoog halen zodat u hem makkelijker kunt openen. Wilt u graag een flessenopener kopen? Kijk dan in ons assortiment van meer dan 20.000 producten!