×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Fondueborden

Houdt u ook zo van fonduen? Of u nu kiest voor een kaasfondue met verschillende groenten en brood, of een chocoladefondue met fruit en snoep… voor elk wat wils. Daarbij is fonduen een gezellige manier om wat langer te tafelen. Zeer handig bij het fonduen zijn de fondueborden van Cookinglife, met speciale vakjes om de hapjes van elkaar te scheiden.

12 producten

Fondueborden

Cookinglife biedt u een groot assortiment fondueborden van vooraanstaande merken, bijvoorbeeld het merk Cosy & Trendy.

Fondueborden vierkant

Bij Cookinglife hebben we verschillende soorten fondueborden. Alle borden zijn gemaakt van sterk materiaal, zoals porselein, keramiek en glas. Fondueborden vierkant zijn door hun neutrale kleur makkelijk te combineren met uw servies. Daarnaast hebben de fondueborden vierkant een mooi strak ontwerp. Maak uw tafelstyling nog stijlvoller met de placemats van Cookinglife.

Fondueborden rond

Voor al uw grote en kleine hapjes biedt Cookinglife u nu fondueborden rond met verschillende soorten vakjes. Wilt u daarnaast nog verder kijken naar een fondueset of fonduevorkjes? Deze vindt u bij het fondue assortiment in de webwinkel van Cookinglife. De fondueborden rond zijn niet alleen geschikt voor het fonduen, maar ook erg handig bij het barbecueën of gourmetten.

Fondueborden kopen

Denkt u erover om deze handige en stijlvolle fondueborden te kopen? Cookinglife heeft scherpe prijzen voor ieder budget. Bestel nu uw fondueborden online in de webwinkel van Cookinglife. Wilt u daarnaast graag ideeën opdoen voor de perfecte tafelsetting? Neem eens een kijkje op de Pinterest pagina van Cookinglife voor meer inspiratie!

Terug naar boven