Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Garde

De garde is een veelgebruikte keukenaccessoire die u voor allerlei dingen kunt gebruiken. Gardes worden vaak gemaakt van draads edelstaal of RVS, hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken. 

Nieuwste producten:

34 producten:

Garde

Een eitje klutsen, slagroom kloppen. Een garde wordt gebruikt bij de meest simpele gerechten  en hoort daarom in élke keuken thuis. Met een multifunctionele garde van Cookinglife, klutst, klopt of mengt u gemakkelijk uw vloeibare ingrediënten.

Garde

Bij Cookinglife vindt u diverse gardes voor verschillende doeleinden. Het merk Paderno heeft een grote collectie gardes, een garde vindt u in verschillende maten. Er zit vast en zeker een garde tussen die bij u past. Naast de traditionele garde vindt u ook speciale boter- en slagroomkloppers. Met deze keukenhulpen klopt u uw boter en slagroom nóg eenvoudiger.

Garde keukengerei

In ons assortiment vindt u divers garde keukengerei. Hier vindt u onder andere lepelhouders in ons assortiment. Een lepelhouder is een een handige tool in de keuken om op een handige en hygiënische wijze te koken. De lepehouder beschikt over een grote houder zodat de etensresten die aan de lepel plakken niet op uw aanrecht terecht komen, maar in de houder. Verder vindt u in ons assortiment diverse gardes. 

Wanneer u handmatig een pakje slagroom wilt kloppen gebruikt u een garde. Kies een diepe mengkom om uw slagroom in te kloppen. Houd dan de kom met de ene hand een beetje scheef en met de andere hand plaatst u de garde in de slagroom. Daarna slaat u met een snelle beweging met de garde dóór de slagroom en  tégen de wand van de kom. Na een tijdje zult u merken dat de slagroom stijver wordt. Zo klopt u gemakkelijk een stevige verse slagroom.

Garde kopen

De garde hoort bij de basisuitrusting van elke keuken. Cookinglife heeft een groot assortiment in gardes in verschillende maten en voor diverse doeleinden. Zoek niet verder en bestel uw garde online bij Cookinglife.nl
 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews