Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Gastronormbakken

2 producten

Gastronormbakken

Wilt u hygiënisch etenswaren opbergen? Kies dan voor de gastronormbakken van Cookinglife! Dankzij gestandaardiseerde maten zijn de opberg bakken uitstekend te combineren. De bakken zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS materiaal, waardoor de producten erg lang meegaan en gemakkelijk te reinigen zijn. Bekijk online onze gastronormbakken in alle soorten en maten!

RVS Bak

Bewaar gerechten eenvoudig in een RVS bak. De metalen bakken zijn bij Cookinglife verkrijgbaar voor een scherpe prijs. De producten zijn geschikt voor zowel de professionele keuken als de amateurchef. Voor iedere situatie is er een juiste gastronormbak beschikbaar. Zo zorgt u ervoor dat de bakken niet overvol gevuld worden. Bestel eenvoudig en snel een RVS bak bij Cookinglife voor de scherpste prijs!

Gastronormbakken maten

Bij ons vindt u diverse metalen bakken. De gastronormbakken hebben maten variërend van 2/1 tot 1/9. Hieronder ziet u een duidelijk overzicht met betrekking tot de verschillende maten.

GN Bak

Bij Cookinglife heeft u keuze uit verschillende gastronormbakken maten, waardoor u altijd een passend model vindt. Heeft u vragen over bepaalde afmetingen? Neem dan vrijblijvend contact met onze deskundige klantenservice op!
 

Keukengerei

Terug naar boven