Gehaktmolen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Gehaktmolen

Hier vindt u de beste vlees- en gehaktmolens voor in uw keuken. Met een professionele hand gehaktmolen, ofwel vleesmolen, vermaalt u op eenvoudige wijze gehakt en vlees voor de heerlijkste gerechten. Maal vlees of gehakt fijn, voeg eenvoudig kruiden toe en maak de lekkerste paté of gehaktballen. Een gehaktmolen of vleesmolen is een must voor elke hobbykok of liefhebber van vleesgerechten.

Gehaktmolens in onze webwinkel

Gehaktmolen kopen? Vind in onze webshop diverse gehaktmolens en vleesmolens gemaakt van hoogwaardige materialen als kunststof, gietijzer en RVS. Daarnaast bieden we ook gehaktmolens met handaandrijving en elektronische aandrijving. De elektronische is ideaal voor de horeca, maar kan ook thuis goed gebruikt worden. Wij bieden in onze webwinkel de volgende gehaktmolens:

- Kunststoffen gehaktmolen
- Gietijzeren gehaktmolen
- Handaandrijving gehaktmolen
- Elektrische gehaktmolen

Zelf vlees malen

Met een gehaktmolen in de keuken bent u niet meer afhankelijk van de vleesproducten in de supermarkt of bij de slager. U kunt zelf een vleessoort kiezen en deze vermalen op de manier waarop u dat wenst. Fijne maling of grove maling, met een gehaktmolen bepaalt u dit zelf. U kunt het gemalen vlees gebruiken voor eigengemaakt hamburgers of tartaartjes. Hiervoor vindt u tartaar- en hamburgervormen in onze webwinkel onder deze categorie. Daarnaast vindt u onder deze categorie ook diverse andere artikelen voor het bereiden van vlees, denk bijvoorbeeld aan een vleesschotel, een rolladetang of een vleeshamer.

Gehaktmolen kopen

Neem een kijkje in onze webwinkel en maak een keuze uit één van de artikelen in onze webwinkel! Zoek niet langer naar slagersbenodigdheden. Een gehaktmolen bestellen kan eenvoudig online, zo hoeft u de deur niet meer uit.