×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Geurkaars in Glas

55 producten

Geurkaars in Glas

Bestel uw geurkaars in glas bij Cookinglife, ook leuk om als cadeautje weg te geven!

Vul uw huis aan met de vrolijke kleuren en de heerlijke geuren van een geurkaars in glas. Cookinglife biedt u verschillende bijzondere aroma’s, zoals Baked Apple en Fresh Linen. We hebben zelfs stijlvolle glazen met een print van een romantisch uitzicht, of een print met bloemen. Het fijne aan een geurkaars in glas, is dat u het glas kunt blijven gebruiken. Combineer het bijvoorbeeld met nieuwe geurlichten.

Bolsius geurkaars in glas

Een groot voordeel van een geurkaars in glas, is dat u bent verzekerd van een gecontroleerde en veilige vlam. Door het zwaardere glas staat uw kaars bovendien steviger. Wij bieden u de Bolsius geurkaars in glas in verschillende vormen en groottes. Zo is er zelfs een gevuld glas met 3 lonten, voor optimale gezelligheid. Combineer uw Bolsius geurkaars in glas met een leuke kaars in een kaarshouder, voor een stijlvolle variatie. 

Geurkaars in glas kopen

Gezelligheid en warmte in huis creëert u met een geurkaars in glas. Kijk voor creatieve interieur ideeën met uw geurkaars eens op onze Pinterest pagina. Combineer bijvoorbeeld uw geurkaarsen met een mooi servies! Wilt u graag een geurkaars in glas kopen? Cookinglife biedt u de beste service en een snelle levering!

Terug naar boven