Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Geurkaarsen

467 producten

Geurkaarsen

Laat uw huis opleven met de heerlijke aroma’s van de geurkaarsen van Cookinglife. De kaarsen hebben erg lekkere geuren met exotische namen, zoals Lily of the valley en Exotic Mango. U kunt kiezen voor een grote, rustieke geurstompkaars van 100 mm hoog, of een kleinere ronde geurkaars van 53 mm hoog. Combineer uw geurkaarsen met een stijlvolle kaarshouder!

Bestel uw geurkaarsen bij Cookinglife, wij bieden u een groot assortiment uit eigen voorraad!

Bolsius geurkaarsen

Creëer een interessante compositie met verschillende Bolsius geurkaarsen. Kijk voor creatieve ideeën en kleuren die mooi met elkaar combineren, op onze Pinterest pagina. Bolsius geurkaarsen staan voor topkwaliteit en vakmanschap. Kies voor een stoere rustieke geurkaars, of een gladde geurkaars in een heldere kleur. Cookinglife biedt Bolsius geurkaarsen voor elk budget!

Bolsius geurkaars in glas

Een groot voordeel van een geurkaars in glas, is dat u bent verzekerd van een gecontroleerde en veilige vlam. Door het zwaardere glas staat uw kaars bovendien steviger. Wij bieden u de Bolsius geurkaars in glas in verschillende vormen en groottes. Zo is er zelfs een gevuld glas met 3 lonten, voor optimale gezelligheid. Combineer uw Bolsius geurkaars in glas met een leuke kaars in een kaarshouder, voor een stijlvolle variatie. 

Geurkaarsen kopen

Verspreid warm licht en een fijne geur in uw huis met de geurkaarsen van Cookinglife. Wilt u eens iets anders proberen? Neem een kijkje bij Bolsius Creations Geurchips, dit zijn stijlvolle branders met een variatie aan heerlijke geuren. Als u ervoor kiest om geurkaarsen te kopen bij Cookinglife, verzekeren wij u van de beste service en een snelle levering!

Terug naar boven