Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Geurstokjes

143 producten

Geurstokjes

Vul uw huis met de heerlijkste aroma’s met geurstokjes. Niet alleen verspreiden geurstokjes een zacht parfum, ze zijn een luxe accessoire in uw interieur. Wij bieden u geurstokjes in de meest exotische geuren, zoals Lilac Blossom en Wild Cranberry. We hebben ook frisse parfums, zoals Fresh Linen en Vanilla. Wilt u graag een heerlijke geur combineren met een gezellig flikkerende kaars? Neem dan een kijkje bij onze geurkaarsen!

Geurstokjes Bolsius

U kunt de afgifte van geuren zelf gemakkelijk sturen door meer of minder geurstokjes te gebruiken. De geurvloeistof van de geurstokjes van Bolsius is niet op alcoholbasis en daardoor veilig te gebruiken. De stokjes nemen op een natuurlijke manier de vloeistof in zich op en verspreiden vervolgens een heerlijk aroma.

Geurstokjes kopen

Wij bieden u geurstokjes in flacons van 45, 100 en 120 ml. Zo heeft u wekenlang een heerlijke geur in uw huis. Wilt u graag variëren met lekkere aroma’s? Dan is Bolsius Creations iets voor u! Als u ervoor kiest om geurstokjes te kopen, kunt u goed terecht in onze webwinkel. Wij bieden u de beste service en een snelle levering! Combineer het geurstokjes kopen met de aankoop van één van onze Bolsius kaarsonderzetters, voor een stijlvol interieur.  

Terug naar boven