Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Glans & Glitter

10 producten

Glans & Glitter

Met de verschillende glans en glitter producten van Cookinglife tover je al jouw baksels om tot kleine feestjes. Een beetje glans poeder of glitter spray geeft zelfs je dagelijkse koekje bij de thee meer smaak. Alleen al omdat het er mooier uitziet! De producten in ons assortiment zijn te gebruiken voor allerlei lekkernijen. Denk aan koekjes en taarten, maar ook cupcakes, macarons en lolly’s. Of het nu gaat om je outfit, de decoratie van je huis of datgene wat je eet; alles wordt beter met een beetje glans en glitter!

Eetbare glans en glitter

Ben je op zoek naar eetbare glans en glitter? Dan zit je goed bij Cookinglife! In ons ruime aanbod hebben we verschillende eetbare producten die kleur en/of glans geven aan jouw baksels. Wil je zeker weten of een specifieke eetbare glans en glitter past bij jouw dieet. Bekijk dan de ingrediëntenlijst. Hier vind je ook informatie over gluten en of een product halal gecertificeerd is. Dit geldt voor alle ingrediënten die bij ons koopt!

Glans en glitter kopen

Via onze webshop kun je niet alleen glans en glitter kopen om jouw creaties mee te versieren, we hebben nog veel meer decoratie in het assortiment. Leef je dus helemaal uit voor de eerstvolgende jaarwisseling of babyshower! Heb je nog bakspullen nodig? Wij hebben tal van verschillende bakvormen. Ook aan bakgerei geen tekort met de meest handige hulpjes voor elke bakker. Je kan het online allemaal samen met je glans en glitter kopen. Ideaal!

Terug naar boven