Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Glazen kan

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Glazen kan

Voor het stijlvol serveren van koude en warme dranken is een glazen kan ideaal. Een kan vol drinken zorgt er bovendien voor dat het sneller en gemakkelijker is om de glazen van uw gasten of uzelf bij te vullen. Glazen kannen vindt u bij Cookinglife in verschillende uitvoeringen. Van basic tot modern design en van glaskleurig tot alle kleuren van de regenboog. Een topper uit onze collectie, LSA Asher, heeft karaffen in allerlei kleuren maar ook in basic transparant. U kunt kiezen uit een glazen kan van 1000 en van 1500 ml. Zoekt u een transparante kan met een bijzonder design, dan is de collectie van Nude Loft een aanrader. De mysterieuze kleur en uitstraling geven deze kannen een speciaal karakter. Dit wordt nog eens versterkt wordt door de bijzondere hoofdvormige stop.

Glazen kannen

Voor het bewaren van alcohol heeft Cookinglife speciale glazen kannen en decanters. U vindt in ons assortiment varianten met en zonder dop. Een deel van dit speciale glaswerk wordt aangeboden in sets. Deze sets zijn leuk om cadeau te doen of om uw bar mee aan te vullen!
Kortom, of u nu op zoek bent naar een glazen kan om water of fris mee te serveren of juist iets zoekt om alcoholische dranken mee te schenken, bij Cookinglife heeft u een zeer ruim aanbod om uit te kiezen. Bestellen is eenvoudig en snel. U kunt achteraf betalen of direct met een van onze online betalingsmogelijkheden zoals Paypal, iDeal of Creditcard. Uw bestelling wordt snel verwerkt en thuisbezorgd! 

Speciaal Geselecteerd