Recepten
Bakken
Suikervrij
Glutenvrij
Recept
Glutenvrije chocolade koekjes
Suikervrij eten kan best lastig zijn om vol te houden. Gelukkig zijn er ook nog lekkere recepten zoals deze die bestaan uit natuurlijke suikers. Af en toe moet je jezelf verwennen!
Gang | Tussendoor |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 10-12 koekjes |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 20 min |
---|---|
Totaal | 50 min |
Ingrediënten
- 100 gram boekweitmeel
- 100 gram rijstmeel
- 120 gram medjoul dadels (ontpit)
- 90 gram kokosolie
- 1 theelepel vanille extract
- 1 theelepel wijnsteenzuur bakpoeder
- 1/2 theelepel baking soda
- 1 theelepel kaneel
- snufje zout
- 50 ml plantaardige melk (sojamelk of amandelmelk)
- 160 gram pure chocolade (bijv. Vivani 92% cacao, met kokosbloesemsuiker)
- eventueel 1 eetlepel honing