Deze avondmaaltijd staat met een halfuurtje op tafel en je eet er je vingers bij op. De wrap maak je heel makkelijk zelf; hoe je dat doet staat in het recept hieronder. Maar als je geen tijd hebt om ze zelf te maken, kun je ook kant-en-klare wraps gebruiken. Dan is dit gerecht nóg sneller klaar. Staat deze glutenvrije wrap met kikkererwten, avocado en spinazie deze week op jouw menu?
Recept
Dit vegetarische recept is zo lekker, dat je niet eens door hebt dat er geen vlees in zit!
Gang | Hoofdgerecht, lunch |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | Voor 2 personen |
Bereidingstijd | 30 min |
---|---|
Totaal | 30 min |
Mijn inspiratie komt van een andere website af, maar het originele recept heb ik wel aangepast. Ik miste namelijk wat kruiden en ik heb nog wat extra groenten toegevoegd. De spinazie bevat nog wat extra vezels, waardoor je langer een vol gevoel houdt, en daarnaast natuurlijk vitaminen en mineralen.
Ik maakte met dit recept 4 wraps en dat is genoeg voor 2 personen. Zoals je inmiddels wellicht weet, zijn wij vrij forse eters. Ik vond 2 wraps per persoon toch wel echt nodig als avondmaaltijd. Het is weer een lekker makkelijk vegetarisch recept, wat je doordeweeks of in het weekend op tafel zet.