Glutenvrije wraps zijn, naar mijn mening, net zo lekker als ‘ normale ‘ wraps. Ze zijn soms alleen wat lastiger te krijgen, want de lekkere variant is bij mij in de buurt alleen in de natuurwinkel te koop. Die is ‘s avonds niet open en soms heb ik geen wraps meer in de voorraadkast. Als ik dan in mijn hoofd heb dat we die zaaaaalige quesedillas eten, is dat dus een dikke vette teleurstelling. En daarom bij deze een recept om zelf glutenvrije wraps te maken, zodat je gewoon zelf aan de bak kunt. In noodgevallen; als de winkel dicht is en je voorraad op is of gewoon omdat deze zo makkelijk zijn en weinig ingrediënten bevatten.
Recept
Niet alleen een makkelijk, maar ook nog eens een goedkoop recept!
Gang | Hoofdgerecht, lunch |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | Voor ca. 6 wraps |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 15 min |
Hoe dunner je ze bakt, hoe krokanter ze worden. Dat is een trucje wat je even onder de knie moet krijgen, maar geen paniek want de ingredienten zijn niet zo duur en de wraps zijn ook lekker als ze iets dikker zijn. Maar je ziet het op de foto hierboven wel, hoe heerlijk krokant ze zijn.
Wat je met die glutenvrije wraps kunt maken? Nou, mijn favoriet dus; quesedillas. Maar ook gewoon gevulde wraps met kip, of wrap rolletjes met rucola, veldsla en zalm. Ze zijn ook heerlijk met wat hummus, bijvoorbeeld hummus met rode biet: yum!