Een paddenstoelensoep is mooi om te serveren. Het past ook perfect bij de herfst en de winter, omdat paddenstoelen iets rustieks uitstralen. De smaken zijn puur en daarnaast heb je deze heldere paddenstoelensoep zo op tafel staan. Deze paddenstoelensoep is ook mooi om gasten voor te schotelen als voorgerecht bij een (kerst)diner!
Recept
Deze simpele paddenstoelensoep is makkelijk te maken en super lekker! Goed gevuld met verschillende soorten paddenstoelen en lenteuitjes.
Gang | Soep |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 6 personen |
Voorbereidingstijd | 10 min |
---|---|
Bereidingstijd | 10 min |
Totaal | 20 min |
Deze paddenstoelensoep is extra rijk gevuld en door de tijm even mee te bakken met de champignons, krijgt de soep een heerlijke smaak.
Deze paddestoelensoep smaakt het lekkerste als je ‘m een aantal uren laat trekken. Dan krijgen de paddenstoelen extra veel smaak. Maak de soep dus bijvoorbeeld ‘s ochtends al, scheelt ook weer in de planning voor de avond.
Tip: bekijk ook eens mijn top 5 recepten voor soep!