Gordon Ramsay servies

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Gordon Ramsay Servies

Bekijk de video

Gordon Ramsay servies

Gordon Ramsay, de multi-Michelinsterren restauranthouder en internationale populaire TV chef-kok, komt in samenwerking met het klassieke Engelse merk in serviesgoed Royal Doulton, tot een prachtige Gordon Ramsay servies collectie! Royal Doulton is een klassiek Engels merk in serviesgoed en keramiek met een stamboom die teruggaat tot 1815. Tot op de dag van vandaag is Royal Doulton marktleider in typisch Brits serviesgoed, kristal, glas en geschenken. Met dit Royal Doulton Gordon Ramsay servies haalt de chef-kok de sfeer van zijn beroemde restaurants naar de keuken en tafel bij u thuis!

Gordon Ramsay servies Maze white

Voor het Gordon Ramsay Servies Maze heeft de populaire chef-kok inspiratie opgedaan in zijn gelijknamige Londense restaurant de ‘Maze’. Dit heeft uiteindelijk gezorgd voor een frisse en eigentijdse collectie welke zeer geschikt is voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar in een reeks van rustige kleuren met aardetinten. Met het Gordon Ramsay servies Maze haalt u servies in huis dat is vervaardigd uit duurzaam keramiek en afgewerkt met een prachtig subtiel laagje glazuur. De ronde cirkels aan de rand van de borden trekken de aandacht en accentueren de smakelijke aantrekkingskracht van het gerecht! Het Gordon Ramsay servies Maze bestaat uit diverse borden, schalen, bekers, kopjes en schotels welke, naast wit ook verkrijgbaar zijn in de kleuren:

Blauw
Aqua groen (teal)
Donkergrijs

Gordon Ramsay servies set

Wanneer u op zoek bent naar een Gordon Ramsay servies set, heeft u bij Cookinglife een ruime keuze! Deze Gordon Ramsay servies set is perfect voor een ontspannen te ontbijten, lunchen en dineren. Deze collectie weerspiegelt het stedelijke en esthetiek van het restaurant. Bestaande uit borden, mokken, schaaltjes, kopjes & schoteltjes en complete servies sets. Kijk ook eens naar het Gordon Ramsay Bread Street collectie. Deze collectie is geïnspireerd op het grote industriële restaurant ‘Gordon Breads Street Kitchen’ in Londen.

Gordon Ramsay servies aanbieding

Bij Cookinglife.nl bent u aan het juiste adres voor een Gordon Ramsay servies aanbieding! Bekijk hier direct ons complete Gordon Ramsay Servies online en profiteer van onze scherpe aanbiedingsprijzen en snelle verzending! Het Gordon Ramsay servies is van hoogstaande kwaliteit, is vaatwas- en magnetronbestendig. Koop Gordon Ramsay servies voor de aanbieding prijs bij Cookinglife.nl en profiteer van onze veilige betalingsmogelijkheden en zeer snelle verzending!