×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

GreenChef

18 producten

GreenChef

Volgens GreenChef, de makers van de GreenPan, mag gezond koken niet moeilijk en duur zijn. ChreenChef heeft om die reden van één doel: gezond koken en gezondkeukengerei voor iedereen toegankelijk maken. Gezond koken is namelijk zoveel meer dan een groentesapje. Het kookmateriaal heeft namelijk effect op elke maaltijd die je maakt. De potten en pannen van GreenChef hebben om die reden een gezonde keramische anti-aanbaklaag die plakken of aanbakken voorkomt en geen schadelijke stoffen laat vrijkomen. De potten en pannen van GreenChef helpen je iedere dag op weg naar een perfecte maaltijd. Naast dat GreenChef kwaliteitsvol en geschikt is voor dagelijks intensief gebruik, is het ook nog eens betaalbaar. Het aanbod GreenChef pannen en potten bestaat momenteel uit de collecties GreenChef Berlin Rocks en GreenChef Profile Plus.

Koekenpan

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle koekenpan voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij GreenChef aan het juiste adres. GreenChef biedt koekenpannen in verschillende soorten en maten. Een aantal pluspunten van de koekenpan van GreenChef zijn: alle pannen hebben een anti-aanbaklaag vrij van PFOA en PFOS, de koekenpannen zijn vaatwasserbestendig zijn en geschikt zijn voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Pannenset

Naast losse potten en pannen biedt Greenchef ook verschillende pannensets. Een pannenset bestaande uit kookpannen of koekenpannen. De pannenset komt voor in 2-delige stes of 3-delige sets. Benieuwd naar een GreenChef pannenset? Neem eens een kijkje!

Terug naar boven