Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Krassen op je servies

Krassen op je servies, wat nu?

Misschien ken je het wel: je hebt een prachtige serviesset aangeschaft, maar na een tijdje ontstaan hier grijze krassen op. Ook al is dit natuurlijk niet mooi, je kan er gelukkig wel degelijk iets tegen doen! Op deze pagina leggen wij je uit hoe je snel en gemakkelijk van grijze krassen op je servies af kan komen.

Hoe ontstaan grijze krassen?

Grijze krassen op je servies kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Natuurlijk maak je tijdens het snijden van eten met je bestek gemakkelijk krasjes in het servies. Daarnaast kan servies door de hoge temperaturen en krachtige middelen tijdens het reinigen in de vaatwasser ook beschadigt raken. Zodoende is er niet duidelijk één oorzaak te noemen.

Wat kan je hier tegen doen?

Gelukkig kan je grijze krassen op jouw servies gemakkelijk verhelpen! Ook al zijn er op internet enorm veel huis- en tuinmiddeltjes te vinden, wij raden dit niet aan. Je loopt namelijk ook de kans dat de glazuurlaag op je servies nog verder beschadigt.

Iets dat wel enorm goed werkt is de Staalfix van het merk Mr. Muscle!

Schud de fles goed voor gebruik en breng wat middel aan op een natte doek. Vervolgens kan je het servies goed schoonmaken en na gebruik afnemen met een droge doek. Met de Mr. Muscle Staalfix kom jij eenvoudig af van de grijze krassen op je servies!