Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Hapjesschaal

61 producten

Hapjesschaal

Hapjes mooi presenteren tijdens een verjaardagsfeest of bijvoorbeeld met kerst of oud & nieuw? Het kan met hapjesschalen van Cookinglife! Wij hebben meerdere schalen en schaaltjes in ons assortiment waarmee u uw hapjes zó mooi presenteert dat de hapjes er nog smakelijker uitzien! Voor bijvoorbeeld dipsauzen, nootjes en verrukkelijke amuses hebben wij een uitgebreid aanbod in onze webwinkel. U kunt ook kiezen voor een mooie etagère om de hapjes te presenteren. Zet uw lekkernijen op meerdere lagen waardoor het er extra feestelijk uitziet. Een schaal van keramiek, RVS of glas laat uw eten uitblinken. U vind de perfecte hapjesschaal bij Cookinglife!

Hapjes serveerschaal

Presenteer uw snacks op een aantrekkelijke manier op een hapjes serveerschaal. U vindt bijvoorbeeld ronde , ovale en vierkante schalen in ons assortiment. Bestel prachtige schalen in allerlei vormen en kleuren in onze webwinkel. Ook schalen die bij serviessets passen zijn bij ons verkrijgbaar. U maakt uw feestelijke/stijlvolle presentatie helemaal af met onze amuselepels en glazen. Deze bestelt u samen met uw hapjes serveerschaal eenvoudig bij Cookinglife!

Hapjesschaal keramiek

Imponeer uw gasten met een schitterende hapjesschaal van keramiek. Keramische materialen hebben vele positieve en nuttige eigenschappen. Ze zijn zeer hard en bovendien slijtvast en hittebestendig. Porselein en aardewerk zijn uitstekende voorbeelden van sterke/stevige/stijlvolle keramieken hapjesschalen. Bovendien zijn de schalen een prachtig aanzicht op tafel. Haal uw hapjesschaal van keramiek bij Cookinglife en profiteer van een snelle levering!

Hapjesschaal met vakjes

Serveer uw lekkernijen gescheiden maar toch gezamenlijk op een hapjesschaal met vakjes. Op deze manier kunnen u en uw gasten snel genieten van uw verrukkelijke snacks. Omdat alle hapjes op één schaal liggen in plaats van meerdere scheelt het schoonmaken. Snel op tafel en snel gevuld , een hapjesschaal met vakjes zorgt moeiteloos voor een mooie presentatie. Haal een hapjesschaal met vakjes in huis en zet snel lekkernijen op tafel!

Hapjesschaal kopen

Wilt u de hapjes serveren op een grote schaal of wilt u het op kleine schaaltjes? Bij Cookinglife kunt u de hapjesschaal kopen die u zoekt. Haal de gezelligheid in huis en presenteer uw lekkernijen op een schitterende manier. In onze webwinkel vindt u verschillende schalen voor allerlei gerechten en gelegenheden. Hapjesschaal kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment bij Cookinglife!

Terug naar boven