Hello Fresh proefbox cadeau!

Koop in de actieperiode van 1 april 2019 t/m 12 mei 2019 voor minimaal €50,- Royal Doulton producten en ontvang een HelloFresh-proefbox t.w.v. €42,- cadeau. 

HelloFresh proefbox gratis

Zo werkt het:

  • Stap 1: Maak een leesbare kopie (foto of scan) van je aankoopbewijs.
  • Stap 2: Mail de kopie, de datum van aankoop, je voor- en achternaam en adresgegevens, vóór 19 mei 2019 naar: royaldoulton_nl@fiskars.com
  • Stap 3: Indien je deelname voldoet aan alle actievoorwaarden, ontvang je van ons binnen 2 weken een bevestigingsmail met daarin een unieke actiecode waarmee je jouw gratis HelloFresh-proefbox kunt bestellen via HelloFresh.nl/RoyalDoulton (Nederland) of HelloFresh.be/RoyalDoulton (België). 
  • Stap 4: Je HelloFresh-proefbox wordt thuisbezorgd op de gewenste leverdatum. 
  • Stap 5: Koken en genieten!

 

Actievoorwaarden
• Deze actie is geldig bij aankoop van minimaal €50,- aan Royal Doulton producten in de actieperiode 1 april t/m 12 mei 2019 in Nederland of België.
• De actie is geldig op de gehele Royal Doulton collectie. De Royal Doulton collectie kan per verkooppunt verschillen.
• Stuur je kopie van het aankoopbewijs, datum van aankoop, je voor- en achternaam en adresgegevens vóór 19 mei 2019 naar royaldoulton_nl@fiskars.com. Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Onvolledige of onleesbare inzendingen worden niet geaccepteerd.
• Indien je deelname voldoet aan de actievoorwaarden, ontvang je binnen 2 weken jouw unieke HelloFresh code. De code wordt verstuurd naar het emailadres waarmee je je deelname hebt ingezonden.
• De einddatum voor het verzilveren van de unieke HelloFresh code op HelloFresh.nl/RoyalDoulton (Nederland) of HelloFresh.be/RoyalDoulton (België) is 9 juni 2019. In het bestelproces kun je de gewenste leverdatum aangeven. Je kunt tot maximaal 4 weken vooruit kiezen wanneer je de box wilt laten bezorgen. Voor het wijzigingen van het bezorgmoment kun je tot 4 dagen voor de geplande bezorging contact opnemen met de Klantenservice van HelloFresh.
• De HelloFresh-proefbox wordt eenmalig bezorgd zonder verdere verplichtingen. Je bent niet gebonden aan een abonnement bij HelloFresh.
• De unieke HelloFresh code kan eenmalig worden gebruikt, is niet te combineren met andere aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor contanten. De premium recepturen vallen buiten deze actie. Om de bestelling in behandeling te kunnen nemen wordt door HelloFresh €1,- van je rekening afgeschreven. Dit bedrag wordt vervolgens weer door HelloFresh teruggestort binnen 10 dagen.
• Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en geldt voor maximaal 1 box per adres in Nederland of België.
*De HelloFresh-proefbox bevat ingrediënten voor 3 maaltijden voor 2 personen, en heeft een adviesverkoopwaarde van €42,- (Nederland) en €46,- (België).

Royal Doulton Hello Fresh

Deze actie wordt georganiseerd door Fiskars Benelux B.V.. Vragen of opmerkingen over de actie kunt u richten aan de Fiskars Klantenservice via royaldoulton_nl@fiskars.com.

Vragen met betrekking tot de bestelling en levering van de HelloFresh-proefbox kun je richten aan de HelloFresh Klantenservice: voor Nederland +31 (0)20 760 2014, voor België +32 (0)3 808 5062. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden van HelloFresh op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.

Fiskars Benelux B.V. is niet aansprakelijk voor enige vertraging of verhindering in de uitvoering van deze actie welke buiten haar macht ligt. Bij Fiskars vinden wij je privacy belangrijk. Alle gegevens die je met ons deelt, bewaren wij op een veilige wijze. Na afloop van de actieperiode worden alle bewaarde gegevens verwijderd. Voor verdere informatie, verwijzen wij je naar de website voor onze Consumer Privacy Policy: Fiskars Consumer Privacy Policy. Fiskars Benelux B.V. behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave. Onder voorbehoud van druk- en tikfouten.