Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Herman By Gusta

de Herman By Gusta collectie! Herman den Blijker is een bekend Nederlandse kok, presentator van verschillende televisieprogramma's en hij publiceerde in juni 2006 zijn eerste kookboek. Zijn identiteit, robuustheid en passie voor goed en lekker eten zie je terug in alles wat hij doet. Nu ook in zijn nieuw ontworpen keuken- en tafelcollectie bij Gusta.

Herman_By_Gusta

Herman den Blijker 

De typische Rotterdammer is al sinds zijn 19-jarige leeftijd bezig met zijn passie: goed en lekker eten en alles wat daarbij hoort. Herman heeft onlangs samen met Gusta een stoere keukenlijn ontworpen. De stoere, zwarte keukenhulpen en het elegante maar robuuste servies zijn een lust voor het oog. Met de producten uit de Herman By Gusta lijn kan iedereen de kookkunsten van Herman den Blijker evenaren.

Herman den Blijker Servies

Alle producten zijn een tikkeltje robuust en afgewerkt met een stoere structuur aan de buitenzijde, en elegante diepe kleuren aan de binnenzijde. Niet alleen stoer voor in de keuken maar ook prachtig voor op tafel. Maak een lekkere soep in een van de pannen uit de uitgebreide pannenserie of maak een ovenschotel in een fraaie matzwarte ovenschaal. Snij verse groenten met de messen en bijpassende messenblok. Dien de maaltijd tenslotte op in het stoere servies bestaande uit diverse kommen, borden en schaaltjes. Toch niet zo'n keukenprins(es)? Bescherm je kleding met het stoere lederen schort. Na gebruik kan je het servies gemakkelijk in de vaatwasser zetten want Herman zijn servies staan voor kwaliteit en kan dit prima hebben.

Gusta

Het Nederlandse merk Gusta staat voor jong, warmbloedig en stoer. De ontwerpen heben invloeden van Scandinavië tot aan Mediterrané. Gusta heeft producten voor een mooie gedekte tafel, een zomerse barbeque en producten om het koken leuker en makkelijker te maken. Alles om even het drukke leven aan de kant te schuiven en te genieten van de mooie momenten die je deelt met vrienden of  familie. 

Gusta_Logo

Geïnteresseerd in de producten van Herman den Blijker? Laat uw gegevens achter om als eerste de collectie bij Cookinglife te bestellen!

* verplicht